Can Jubany: Un passeig per Catalunya

La visita al restaurant Can Jubany a Calldetenes va ser la nostra primera experiència en restaurants amb estrella Michelin. No me’n penedeixo gens ni mica. I com que és difícil transmetre l’experiència via mitjans digitals, a continuació deixo la mostra gràfica del que ens van oferir.

Menú

Dels tres menús ens vam quedar amb el “Un passeig per Catalunya”. Així el defineixen a Can Jubany:

Josep Pla deia que “la cuina d’un país és el seu paisatge posat a la cassola”.
Aquest àpat volem que sigui un homenatge als millors productes i
productors que ens ofereix el nostre territori.

menu

Aperitius

  • Mini-llonganissa Jubany
  • Corte de Mojito
  • Coca de vidre amb greixonets de pernil ibèric i pinyons
  • L’hort portat a la taula amb pastanaga, remolatxa i còdols de formatge blau i pruna
  • Gaspatxo de préssec amb llagostí, cogombre i préssec

aperitius

Plats

  • Amanida de tomàquet de l’hort amb figues i mató de cabra
  • Caneló de carbassó amb brandada de bacallà, ceba i mel
  • Ceps rostits amb cansalada confitada
  • Arròs de sipiones amb pebrots de l’hort
  • Galta de tonyina de l’Ametlla de Mar amb emulsió d’escabetx i verdures
  • Xai de llet rostit amb rossinyols, parmentier de patata i formatge Tou de Til·lers

plats

Postres

  • Crema de vainilla amb préssec i marialluïsa, galeta de xocolata blanca amb fruita de la passió i gelat de préssec vermell
  • L’evolució de la pinya colada
  • “Babà” de brioix amb vainilla, rom cremat i gelat de nata

postres

Tot boníssim!

 

Repassa aquí altres menús degustació que hem tastat.

  2 comments for “Can Jubany: Un passeig per Catalunya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *