Nu: fent de gourmet per Girona

Girona és una d’aquelles ciutats a les que de tant en tant s’hi ha de fer una visita. Aquesta vegada l’excusa era totalment gastronòmica i l’objectiu era fer-hi un bon dinar tot preparant-nos per la visita a El Celler de Can Roca que farem el proper dia de Sant Jordi.

On hem anat? al restaurant Nu. I què hi hem menjat? El menú degustació:

  • Cruixent de Iuca i salsa “Espinaler”
  • Sashimi de surell, gel de coco i enciam de mar
  • La nostra amanida caprese
  • Foie gras a la sal, cookies i gelat de plàtan
  • Llagostins en tempura i maionesa de curri
  • Ou poche, parmentier de patata i pernil ibèric
  • Tataki de tonyina, agredolç de maduixetes i yakitori de coco
  • Hamburguesa de Wagyu amb blini i formatge comté
  • El nostre xuixo de gianduja
  • Formatge fresc, galeta, gelée de cireres i gelat de bergamota
plats

Plats del menú degustació del restaurant Nu, a Girona

Un bon descobriment, hi tornarem segur! A la propera no em vull perdre el Steak Tàrtar, que he sentit és dels millors a Girona!

I de camí cap al cotxe, una parada a la gelateria Rocambolesc per tastar un ‘Panet’ de gelat de poma al forn.

rocambolesc

Gelateria Rocamblosec i el seu panet de gelat calent

 

Repassa aquí altres menús degustació que hem tastat.

  2 comments for “Nu: fent de gourmet per Girona

  1. 07/12/2014 at 20:40

    Que bo que estaba tooooot!!! El que mes, el Sashimi de surell i el xuixo de gianduja! mmmmmmm!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *