Disfrutar: un ‘festival’ de menú

El restaurant Difrutar ha estat a la llista dels meus MUST-GO des del primer dia que va obrir a finals del 2014. Mai vaig tenir la sort de trobar taula a El Bulli i ara semblava una bona oportunitat de viure una experiència culinària de mans de tres ex-caps de cuina del restaurant de Cala Montjoi.

Vam fer-hi el menú degustació ‘Festival': 3.5 hores i 27 elaboracions. Varietat, sorpreses, algun plat que encara no sé exactament què era, i malauradament algun altre un pèl insípid.

Aquí hi són tots:

Plats del menú 'Festival' al restaurant 'Disfrutar'

Plats del menú ‘Festival’ al restaurant ‘Disfrutar’

  • Caipirinha de meló
  • La remolatxa que surt de sota terra
  • Llaç cruixent de cansalada ibèrica curada
  • Avellanes garrapinyades amb saüc
  • Polvoró de tomàquet i Caviaroli d’arbequina
  • Ravioli transparent de pesto
  • ‘Disfruta’ de l’oliva
  • Galeta d’Idiazábal fumat amb poma
  • Rovell d’ou cruixent amb gelatina de bolets
  • Entrepà aeri de marisc i alvocat
  • Anxoves i mató d’ametlla amb trufa, mel d’avet i pinyons
  • Peix blau marinat amb taboulé de coliflor i ceps
  • Els nostres macarrons a la carbonara
  • Sashimi vegetal
  • Moll de l’os de vieira amb caviar Oscietra
  • Musclos amb pèsols en salsa verda
  • Navalla amb crema de trufa
  • Molls amb papada i nyoquis d’albergínia
  • Shabu-shabu de llamàntol
  • Làmines de vedella
  • La mandarina
  • Pà de crema catalana amb cous-cous de taronja sanguina
  • Cucurutxo de pastís de formatge
  • Pebrots de xocolata, oli i sal
  • Lionesa de cafè

 

Repassa aquí altres menús degustació que hem tastat.

  1 comment for “Disfrutar: un ‘festival’ de menú

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *