Koy Shunka: intensa aroma de temporada

Teníem pendent una visita al Koy Shunka des de que a l’article on vaig revisar les estrelles Michelin el restaurant japonès regentat pel xef Hideki Matsuhisa va resultar ser el millor de la ciutat. Ara ja podem afirmar que els meus càlculs no anaven gaire desencaminats i que aquest petit racó a prop de la Catedral és segurament el millor indret barceloní on fer una escapada gastronòmica al país del sol naixent.

Koy Shunka - Interior del restaurant (foto de www.sambawalker.com)

Koy Shunka – Interior del restaurant (foto de www.sambawalker.com)

Nosaltres vam optar pel menú degustació Koy (amb el plat de Wagyu!). Aquí sota en teniu el llistat de plats i el tastet visual corresponent. Itadakimas!

  • Aperitiu
  • Calamarsets al punt amb salsa d’ume
  • Espàrrec blanc, bou de mar
  • Pèsols verds, verds
  • Llamàntol “Ikegime”
  • Sashimi
  • Gambes rostides
  • Vedella Japonesa “Wagyu” per avió
  • Sushi
  • Postres
koyshunka_aperitius

Koy Shunka – Aperitiu

koyshunka_primers

Koy Shunka – Entrants

koyshunka_segons

Koy Shunka – Plats principals

koyshunka_sushi

Koy Shunka – Sushi

koyshunka_postres

Koy Shunka – Postres

Impressionant la sopa de miso, el cogombre acompanyant els calamarsets, el suquet dels caps de les gambes, el sashimi de calamar, i els nigiris de salmó i d’anguila. Llàstima que el plat de wagyu no fós cuinat a la cassola amb miso i verduretes (un plat que des de que el vaig provar a Takayama, no he tastat res igual…).

Repassa aquí altres menús degustació que hem tastat.

  1 comment for “Koy Shunka: intensa aroma de temporada

  1. 07/06/2015 at 08:23

    Un dels millors apats fins ara!! I lo millor, estar assegut en la barra i veure tota le feina i moviments d’una cuina professional, molt entretingut, passa el temps entre plats volant. I el preu molt correcte. Molt molt i molt recomanable!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *