Shoyu Ramen

Bol de Shoyu Ramen

 

Temps de preparació: 1h

Racions: 2-3 bols (els mitjans de cereals)

Basat en les receptes: Shoyu Ramen, Nibuta o chasu, Ajitsuke tamago.

 

Ingredients per Ramen

  • 1 paquet de 100 gr de fideus
  • 1 cullerada petita d’oli
  • 1 cullerada petita de jengibre fresc
  • 440ml de caldo de pollastre (2 tasses)
  • 220 ml de dashi (1 tassa, 1/3 cullerada petita de dashi instantani)
  • 4 cullerades grans de salsa Nibuta o chasu
  • 1 cullerada gran de miso blanc

Toppings per Ramen

  • 1 fulla d’alga nori
  • Ajitsuke tamago: ou bullit 8-9 minuts des de l’aigua freda
  • Nibuta o chasu (veure a sota)
  • Brots de soja escaldats 15 segons
  • Ceba xina tallada fina (o ceba tendra o cibulet)
  • Alga nori
  • Pebre

Ingredients per Nibuta o chasu

  • 250gr de carn de porc (cansalada, carn magra, …)
  • 1 cullerada gran d’oli
  • 110 ml de sake (1/2 tassa)
  • 70ml de salsa de soja (1/3 tassa)
  • 35gr de sucre (2.5 cullerades grans)
  • 1 tros de 1.5cm de jengibre tallat fi
  • 2 trossos de 5cm de ceba xina (o ceba tendra)

Instruccions per cuinar Ramen

Instruccions per cuinar shoyu ramen

Instruccions per cuinar shoyu ramen

Instruccions per cuinar Nibuta o chasu

Instruccions per cuinar Nibuta o chasu

Instruccions per cuinar Nibuta o chasu

 

itadakimas

A menjar!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *