Dorayaki d’Anko (tsubu-an)

dorayaki

Temps de preparació: 4h (+12h)

Racions: 10-12 dorayaki

Basat en les receptes: DorayakiAnko

Ingredients per 10-12 Dorayaki

  • 200g de farina de blat
  • 2 ous
  • 40g de sucre
  • 20g de mel (amb 1 cullerada petita d’aigua)
  • 20g de mirin
  • 1 cullarada petia de llevat en pols (amb 1 cullerada petita d’aigua)
  • 120cc d’aigua
  • 360g d’Anko (tsubu-an)

Ingredients per 600gr d’Anko (Tsubu-an)

  • 200gr d’azuki
  • 90gr de sucre moreno
  • 90gr de sucre blanc
  • 1 pessic de sal

Instruccions per cuinar Anko (Tsubu-an)

Instruccions per cuinar Anko (Tsubu-an)

Instruccions per cuinar Anko (Tsubu-an)

 

Instruccions per cuinar Dorayaki

Instruccions per cuinar Dorayaki

Instruccions per cuinar Dorayaki

 

  2 comments for “Dorayaki d’Anko (tsubu-an)

  1. 25/01/2016 at 09:28

    Increible el trabajo que hace falta para esos dulces y tu paciencia haciendolos! Seguro que han salido buenisimos! Parecen igual a los originales :)

    • ebc
      25/01/2016 at 09:45

      A la propera anirem més ràpìd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *