El carbó del Carlota Akaneya

Feia temps que haviem de visitar el sumiyaki del Carlota Akaneya. Pels que no som experts, yaki significa algo com coure el menjar i hi ha una infinitat de versions: teppanyaki quan és a la planxa; yakisoba quan són fideus; teriyaki quan es cou amb salsa basada en soja, mirin i scure; sumiyaki quan és a la graella amb carbó; yakiniku per quan és de carn; kushiyaki: quan fem pintxos, yakitori quan són de pollastre; okonomiyaki quan ho poses el que tu vols, …

Vam triar el menú Akaneya per no omplir-nos molt, a la propera provarem el Saikokiu o ens esforçarem a triar directament de la carta. No recordo com es deien, però segur que agafariem la carn que estava marinada i la que ve amb la paelleta.

  • Sopa de miso
  • Gyoza (empanadilles japoneses farcides de pollastre i verdures)
  • Yasai Yakisoba (fideus japonesos amb verdures al carbó)
  • Yasai to kinoko (hotpot de verdures i bolets amb salsa Mentsuyu)
  • Higawari kaisen (marisc del dia – tonyina)
  • Wagyu zabuton (sobrecostella de vedella japonesa)
  • Wagyu tomosankaku (punta picana de vedella japonesa)
  • Wagyu ichibo (quadril de vedella japonesa)
  • Wagyu karubi (pit de vedella japonesa)
  • Daifuku Mochi (pastís japonès amb pasta d’arròs)
  • Taketsuru choco (tofones de xocolata amb Taketsuru)

 

plats_carlota

Plats del menú Akaneya

 

 

Itadakimas!

Repassa aquí altres menús degustació que hem tastat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *